Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Groeigazellen Coaching

Groeigazellen begeleidt kmo’s in een snelle groeifase. Een team van doorgewinterde Business Angels coachen uw bedrijf, zodat u sneller én efficiënter groeit.

Groeigazellen is een totaalconcept op jaarbasis met drie diensten:

  • Individuele coaching door een ervaren Business Angel

U krijgt een persoonlijk klankbord: een Business Angel coach die ervaring heeft als bedrijfsleider én affiniteit heeft met uw sector of een specifieke complementaire competentie bezit. Minstens zeven halve dagen per jaar komt u met uw Business Angel coach samen om vragen te stellen, ideeën te plukken of een nieuwe invalshoek te ontdekken.

  • Informele raad van advies

Vier keer per jaar brengt SIM Belgium een complementair team van ervaren Business Angels en professionele vakspecialisten samen. Deze board of advisors begeleidt u rond de meest uiteenlopende bedrijfsdomeinen. Van financiële vraagstukken over marketingtechnieken tot internationaliseringmogelijkheden. U bepaalt de agenda samen met uw Business Angel coach.

  • Infosessies met netwerkmomenten

SIM Belgium organiseert voor alle groeigazellen infosessies met boeiende gastsprekers. Na elke sessie volgt er een netwerkmoment waarop u ervaringen met andere ondernemers uitwisselt en interessante contacten legt.

De selectiecriteria voor Groeigazellen:

  • High Growth Onderneming

Mature onderneming met minimaal 10 werknemers en een omzet van 1 miljoen euro per jaar. Jaarlijkse groei van minimaal 20 procent in de voorbije drie jaar op het vlak van omzet en tewerkstelling.

  • High Potential Starter

Beloftevolle onderneming van minder dan 5 jaar met een sterke groei in omzet en tewerkstelling. De onderneming heeft een businessplan dat het groeipotentieel voor de volgende 5 jaar aantoont.

  • Innovatiegazelle

Mature onderneming die een reorganisatie heeft moeten doormaken, maar daar op een innovatieve manier op anticipeerde. Deze onderneming kan een mooi groeitraject voor de volgende 3 tot 5 jaar voorleggen.

Lees de getuigenissen van de deelnemende Groeigazellen.

In samenwerking met

Deelnemen aan Groeigazellen? Vul het formulier in voor meer informatie.

* Verplichte velden